Ingredienser

Josefs pizzasås Tomatsås för två pizzor: Passerade tomater 400 gr
Salt 1 tesked
Oregano: 1 matsked
Grovmalen svartpeppar 1 tesked
Blanda alla ingredienser.

Till Reko-Eko behöver du:
Josefs tomatsås
350 gr riven pizzaost
2 st. runda Ekologiska Leksands knäckebröd
100 gr skivad zucchini
100 gr skivad aubergine
100 gr svartkål
200 gr grön sparris
50 gr delade körsbärstomater
50 gr rucola
100 gr tzatziki

Instruktioner

1. Värm ugnen till 225°.
2. Börja med att breda ut tomatsåsen och strö sedan på den rivna osten.
3. Skiva zucchini, aubergine och salta dessa lätt.
4. Hacka svartkålen och vänd den i olivolja, salt och peppar.
5. Vänd sparris i olivolja, salt och peppar.
6. Dela körbärstomaterna på mitten.
7. Fördela ut pålägget på pizzan och grädda i 8-9 minuter.
8. När du gräddat klart, lägg på lite basilika och tzatziki.
9. Dela upp och servera.