Ingredienser

Ingredienser

Josefs pizzasås Tomatsås för två pizzor: Passerade tomater 400 gr
Salt 1 tesked
Oregano 1 matsked
Grovmalen svartpeppar 1 tesked
Blanda alla ingredienser

Falukorvpizza
Josefs tomatsås
100 gr riven pizzaost
2 st. trekantiga Leksands eko knäcke
4 skivor Falukorv Ketchup (efter gräddning)

Skinkapizza
Josefs tomatsås
100 gr riven pizzaost
2 st. trekantiga Leksands eko knäcke
4 st. skivad skinka
4 st. delade körsbärstomater

Köttbullepizza
Josefs tomatsås
100 gr riven pizzaost
2 st. trekantiga Leksands eko knäcke
100 gr delade köttbullar

Instruktioner

1. Värm ugnen till 225°.
2. Börja med att breda ut tomatsåsen och strö sedan på den rivna osten.
3. Bred ut ingredienserna.
4. Grädda i 8-9 min.
5. Till falukorvspizzan, garnera med ketchup efter gräddningen.