Ingredienser

Ingredienser

Josefs pizzasås Tomatsås för två pizzor: Passerade tomater 400 gr
Salt 1 tesked
Oregano 1 matsked
Grovmalen svartpeppar 1 tesked
Blanda alla ingredienser

Falukorvpizza
Josefs tomatsås
100 gr riven pizzaost
2 st. trekantiga Leksands eko knäcke
4 skivor Falukorv Ketchup (efter gräddning)

Skinkapizza
Josefs tomatsås
100 gr riven pizzaost
2 st. trekantiga Leksands eko knäcke
4 st. skivad skinka
4 st. delade körsbärstomater

Köttbullepizza
Josefs tomatsås
100 gr riven pizzaost
2 st. trekantiga Leksands eko knäcke
100 gr delade köttbullar

Instruktioner

1.

Värm ugnen till 225°.

2.

Börja med att breda ut tomatsåsen och strö sedan på den rivna osten.

3.

Bred ut ingredienserna.

4.

Grädda i 8-9 min.

5.

Till falukorvspizzan, garnera med ketchup efter gräddningen.