Ingredienser
Ingredienser
Josefs pizzasås Tomatsås för två pizzor: Passerade tomater 400 gr
Salt 1 tesked
Oregano 1 matsked
Grovmalen svartpeppar 1 tesked
Blanda alla ingredienser
Falukorvpizza
Josefs tomatsås
100 gr riven pizzaost
2 st. trekantiga Leksands eko knäcke
4 skivor Falukorv Ketchup (efter gräddning)
Skinkapizza
Josefs tomatsås
100 gr riven pizzaost
2 st. trekantiga Leksands eko knäcke
4 st. skivad skinka
4 st. delade körsbärstomater
Köttbullepizza
Josefs tomatsås
100 gr riven pizzaost
2 st. trekantiga Leksands eko knäcke
100 gr delade köttbullar
Instruktioner
1.
Värm ugnen till 225°.
2.
Börja med att breda ut tomatsåsen och strö sedan på den rivna osten.
3.
Bred ut ingredienserna.
4.
Grädda i 8-9 min.
5.
Till falukorvspizzan, garnera med ketchup efter gräddningen.