Ingredienser

1o skivor Leksands Mini Rut
2 dl Havreflingor
0,5 dl Torkade tranbär
0,5 dl Torkade äpplen
1 dl Kokosflingor
1 dl Russin
0,5 dl Pumpakärnor
0,5 dl Solroskärnor
0,5 dl Honung
0,5 dl Vatten

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Klä en plåt med bakplåtspapper.
3. Bryt knäckeskivorna i mindre bitar.
4. Blanda gryn, kärnor, frön och flingor med knäckebrödet i en bunke.
5. Blanda vatten och honung och vänd ner det i bunken.
6. Strö ut muslin på bakplåten.
7. Rosta i ugnen 1 25-30 min, vänd om muslin 2-3 gånger under tiden.
8. Låt muslin eftertorka på plåten över natten. Blanda i tranbär och äpplen.