Ingredienser

1o skivor Leksands Mini Rut
2 dl Havreflingor
0,5 dl Torkade tranbär
0,5 dl Torkade äpplen
1 dl Kokosflingor
1 dl Russin
0,5 dl Pumpakärnor
0,5 dl Solroskärnor
0,5 dl Honung
0,5 dl Vatten

Instruktioner

1.

Sätt ugnen på 175 grader.

2.

Klä en plåt med bakplåtspapper.

3.

Bryt knäckeskivorna i mindre bitar.

4.

Blanda gryn, kärnor, frön och flingor med knäckebrödet i en bunke.

5.

Blanda vatten och honung och vänd ner det i bunken.

6.

Strö ut muslin på bakplåten.

7.

Rosta i ugnen 1 25-30 min, vänd om muslin 2-3 gånger under tiden.

8.

Låt muslin eftertorka på plåten över natten. Blanda i tranbär och äpplen.