Vinn en påskhelg vid Orsa Grönklitt

Runtom på vår hemsida har vi gömt några kaninöron. Leta runt och räkna ihop dessa för att vara med och tävla om en skidweekend för hela familjen vid Orsa Grönklitt.

Kan du hitta alla kaninöronpar?

Runtom på vår hemsida har vi gömt några kaninöronpar. Leta runt och räkna ihop dessa för att vara med och tävla om en skidweekend för hela familjen vid Orsa Grönklitt, räkna öronen parvis. 1 par öron räknas som ett kaninöra. Skriv ner antalet kaninöron du hittar nedan och fyll i en motivering om varför just ni skall vinna detta pris.


Hur många kaninöron hittade du?
Jag godkänner härmed att det vinnande bidraget kommer publiceras via Leksands Knäckebröds sociala kanaler. Jag är även medveten om att Leksands knäckebröd raderar all information om deltagare när tävlingen är avslutad.

Här hittar du lite recept som du kan åtta med dig när du är i backen.

 

 

 


Information om tävlingen:

Vinsten avser en lägenhet i Blåbärsbyn vid Orsa Grönklitt Torsdag 18/4-19 till Måndag 22/4-19 vecka 16 inklusive liftkort till 2 vuxna och max 4 barn. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Resa till och från Orsa Grönklitt bekostas av vinnaren själv. Svar skall vara oss tillhanda senast 10/3 och vinnaren blir kontaktad senast 12/3. Vinnaren utses av en jury från Leksands Knäckebröd och dess beslut går ej att överklaga. Vinnaren godkänner genom att delta i tävlingen att Leksands Knäckebröd publicerar det vinnande bidraget med namn på vår hemsida och via våra sociala kanaler. Anställda vid Leksands Knäckebröd får ej delta i tävlingen.

När tävlingen är avgjord raderar Leksands Knäckebröd alla personuppgifter.