Tre Kullor

Favabönor & Frön
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mild Smakrik

Ett nybakat tunnknäckebröd rikt på proteiner bakat med goda favabönor och frön.

Den här gången bestämde sig bagarna för att baka ett tunnknäcke med mycket proteiner i för dig som tränar eller för dig som vill bjuda på något nytt och gott.
Protein är ett energigivande näringsämne som är livsviktigt för kroppens funktioner.

Den goda smaken från de naturliga råvarorna och vattnet från vår egen källa är grunden till brödet. Tre Kullor är bakat i en helt egen del av bageriet där vi sätter degarna för hand och gräddar sedan på plåtar i konditoriugnar.

Rågax
  • Ingredienser

    Ingredienser

    Melonkärnor 16%, Dinkelmjöl fullkorn, pumpakärnor 10%, Fullkornsrågmjöl, bruna linfrö 8%, gula linfrö 8%, poppade kornkärnor, bönmjöl, rapsolja, honung, hirs 2,8%, salt, chiafrö 1,8%, favabönmjöl 1,8%, jäst, kornmalt, fiberhusk

    Vikt: 180 g

    Fuldkorn

    Näringsinnehåll / 100 g

    Energi1450 kJ/460 kcal
    Fett25 Gram
      Varav mättat fett4,3 Gram
    Kolhydrat28 Gram
      Varav sockerarter4,4 Gram
    Fiber17 Gram
    Protein22 Gram
    Salt2,3 Gram
  • Nedladdningar

    Nedladdningar