Tre Kullor

Knosad Råg & Surdeg
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mild Smakrik

Knaprigt tunnknäcke med smak av Knosad råg och Surdeg

Tre Kullor är ett  hantverk och en speciell känsla förpackat i helt nytt bröd från Leksands Knäckebröd. Den goda smaken från de narturliga råvarorna och vattnet från vår egen källa är grunden till brödet. Tre Kullor är bakat i en helt ny del av bageriet där vi sätter degarna för hand och gräddar sedan på plåtar i Konditoriugnar.

Rågax
  • Ingredienser

    Ingredienser

    Vetemjöl, fullkornsrågmjöl, gult linfrö, brunt linfrö, vatten, surdeg 5%, (vatten, råg), Knosad råg 5%, vetekli, dekorråg, honung, rågflingor, salt, malt av korn, rapsolja, jäst, havssalt.

    Fuldkorn

    Näringsinnehåll / 100 g

    Energi1150 kJ /380 kcal
    Fett5,8 Gram
      Varav mättat fett0,6 Gram
    Kolhydrat63 Gram
      Varav sockerarter4,9 Gram
    Fiber11 Gram
    Protein11 Gram
    Salt2,3 Gram
  • Nedladdningar

    Nedladdningar