Varukorg

Leksands Knäckepizzabotten

Knäckepizzabotten From Sweden

Extra tunt gräddat
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mild Smakrik

Detta knäcke är extra tunt bakat. Genom att baka tunt blir det så där krispigt och gott när du gräddar pizzan. Vi använder bara 100% fullkornsrågmjöl vilket gör att blodsockret håller sig på en jämnare nivå och du håller dig mätt ännu längre. Bra va?

Vi använder inga tillsatser, vår hemlighet är våra duktiga bagare och våra fina råvaror.

Vi säger som dom säger i Italien: Gött mos!

 

Hur du bakar en grym fullkornspizza:

1. Värm ugnen till 200°
2. Bred ut pizzasås
3. Toppa med riven ost
4. Lägg ut dina egna pålägg
5. Grädda i ugnen i 10 min
6. Dela i bitar och njut

Här hittar du alla våra knäckepizzarecept.

https://www.leksands.se/receptkategori/knackepizza/

 

Rågax
  • Ingredienser

    Ingredienser

    Fullkornsrågmjöl*, vatten, jäst*, salt.

    *Från Sverige

    Keyhole labeledFrom SwedenFuldkorn

    Näringsinnehåll / 100 g

    Energi1450 kJ/350 kcal
    Fett2,6 Gram
      Varav mättat fett0,6 Gram
    Kolhydrat64 Gram
      Varav sockerarter1,3 Gram
    Fiber21 Gram
    Protein9 Gram
    Salt1,2 Gram