• Hem
  • Våra knäckebröd
  • Webbutik
  • Recept
  • Bageributik
  • Vi och miljön
    • Vi bakar fossilfritt
    • Våra råvaror
    • Våra transporter
  • Familjeföretaget
    • Historia
    • Idag
  • Knäckeakademin
  • Presskontakt
  • Hör av dig
  • Kassan 0 items 0,00 kr, (0)
  • Våra knäckebröd
  • Om Oss
    • Familjeföretaget
    • Historia
    • Knäckeakademin
    • Idag
  • Recept
    • Knäckemacka
    • Knäckepizza
    • Dessert
    • Tapas
    • Smått & Gott
    • Wraps
  • Vi och miljön
    • Vår miljöpolicy
    • Från Sverige
    • Våra råvaror
    • Vi bakar fossilfritt
  • Webbutik
  • Bageributik

Våra knäckebröd

  • Fyrkantiga
  • Runda
  • Trekantiga
  • Tunnknäcke

Normalgräddat

Knäcke
Läs mer

Brungräddat

Knäcke
Läs mer

Ekologiskt

Knäcke
Läs mer

Havreknäcke

Sprödgräddat
Läs mer

Leksands surdeg

Mörkt och mustigt
Läs mer

Rundrut

Normalgräddat
Läs mer

Rundrut

Brungräddat
Läs mer

Fäbodknäcke

Original
Läs mer

Fäbodknäcke

Surdeg
Läs mer

Julknäcke

Original
Läs mer

Normalgräddad

Trekant
Läs mer

Brungräddad

Trekant
Läs mer

Surdeg

Trekant
Läs mer

Ekologisk

Trekant
Läs mer

Fyra sädesslag

Trekant
Läs mer

Sötpotatis & Bönor

Trekant
Läs mer

Årets Julbak

Äpple & Kanel
Läs mer

Minirut

Normalgräddat
Läs mer

Minirut

Brungräddat
Läs mer

Sur Rut

Surdegsknäcke
Läs mer

Tre Kullor

Favabönor & Frön
Läs mer

Tre Kullor

Blåbär & Kanel
Läs mer

Tre Kullor

Morot & Röda Linser
Läs mer

Tre Kullor

Julkryddor & Vört
Läs mer

Tre Kullor

Pumpa & Melonkärnor
Läs mer

Tre Kullor

Knosad Råg & Surdeg
Läs mer

Tre Kullor

Havssalt & Frön
Läs mer
Följ oss
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Familjeföretaget
  • Knäckeakademin
  • Idag
  • Historia
  • Om oss
Handla
  • Köpvillkor
  • Webbutik
  • Bageributik
Vi och miljön
  • Vår miljöpolicy
  • Våra transporter
  • Våra råvaror
  • Vi bakar fossilfritt
Kontakta oss
  • Hör av dig
  • Presskontakt
  • Reklamation
Äkta njutning sedan 1817

Sedan 1817 har vår familj bakat knäckebröd här i Häradsbygden och vi bakar fortfarande efter samma hemliga familjerecept som Olof och Anna använde när de startade bageriet på 1920-talet. Men så är vi också leksingar och med dalmasars envishet och traditionskänsla har vi hållit fast vid det enkla och ursprungliga.

 

 

© Copyright Leksands Knäckebröd AB - Hemsida från Goot Media AB

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkPrivacy policy