Varukorg

Tävla om en drömhelg i Sälen

för 4 personer.

Den 6-9 februari kommer Mix Megapols Fjällkalas till Lindvallen i Sälen. Det bjuds på artister, afterski och massor med roliga aktiviteter. Vi från Leksands Knäckebröd kommer vara där och delta i festligheterna. Sälen är ju vår egen bakgård, vad kan då passa bättre än att servera knäckebröd från Leksand. Vi skulle tycka att det vore jätteroligt om du också kunde delta.

Tävlingen pågår till 30/1-2020

För att ha chans att vinna vill vi gärna se en bild på din mysfrukost. Den kan innehålla vad som helst, bara temat är mys. 

Du deltar i tävlingen så här:

Alternativ 1
1. Ladda upp din bild på Instagram. Bli vän med oss på Instagram https://www.instagram.com/leksands_knacke/ 

2. Skriv en kort beskrivning om din mysfrukost

3. Tagga bilden med #äktanjutning. Säkerställ till att bilden är offentlig. 

Alternativ 2
1. Fyll dina uppgifter nedan

2. Ladda upp bilden och skriv en kort beskrivning om din mysfrukost för att delta i tävlingen.  

Vinnaren meddelas personligen via telefon eller via Instagram senast 31/1-2020.

 

 

Tävlingsregler

Tävlingen avslutas 30/1-20 och vinnaren kontaktas av en representant för Leksands Knäckebröd via telefon senast 31/1-20. Det vinnande bidraget fram av en jury bestående av representanter från Leksands Knäckebröd och Mix Megapol. Juryns beslut går ej att överklaga. Information om deltagare och bidrag lämnas ej ut till tredje part. Vid misstänkt fusk har Leksands Knäckebröd rätt att diskvalificera bidrag.

I vinsten ingår boende för fyra personer i stuga, liftkort, skidhyra och måltider. Resa till och från Sälen står vinnaren själv för.

Anställda vid Leksands Knäckebröd, Scandinavian Trading och Mix Megapol får ej deltaga i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.