• Hem
  • Våra knäckebröd
  • Webbutik
  • Recept
    • Varma mackor
    • Dessert
    • Tapas
    • Wraps
    • Knäckepizza
    • Smått & Gott
    • Matigt
    • Frukost
    • Knäckemacka
  • Bageributik
  • Vi och miljön
    • Ekologiskt knäcke
    • Rågfaktorn
    • Vi bakar fossilfritt
    • Våra råvaror
    • Våra transporter
  • Om oss
    • Knäckeakademin
    • Historia
    • Knäckeakademin
    • Idag
    • Familjeföretaget
  • Presskontakt
  • Hör av dig
    • Reklamation
  • Engelska
  • Norskt Bokmål

Varukorg

    • Engelska
    • Norskt Bokmål
  • Kassan 0 items 0,00 kr, (0)
  • Våra knäckebröd
  • Om Oss
    • Familjeföretaget
    • Historia
    • Knäckeakademin
    • Idag
  • Recept
    • Knäckemacka
    • Knäckepizza
    • Dessert
    • Tapas
    • Smått & Gott
    • Wraps
  • Vi och miljön
    • Ekologiskt knäcke
    • Rågfaktorn
    • Vår miljöpolicy
    • Från Sverige
    • Våra råvaror
    • Vi bakar fossilfritt
  • Webbutik
  • Bageributik

Fyrkantiga

  • Fyrkantiga
  • Knäckepizzabotten
  • Runda
  • Snacks
  • Trekantiga
  • Tunnknäcke

Årets Julknäcke

Grönkål & Kryddpeppar
Läs mer

Minirut

Normalgräddat
Läs mer
Minirut Brungräddat

Minirut

Brungräddat
Läs mer

Sur Rut

Surdegsknäcke
Läs mer
Följ oss
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Familjeföretaget
  • Knäckeakademin
  • Idag
  • Historia
  • Om oss
Handla
  • Integritetspolicy
  • Köpvillkor
  • Webbutik
  • Bageributik
Vi och miljön
  • Vår miljöpolicy
  • Våra transporter
  • Våra råvaror
  • Vi bakar fossilfritt
Kontakta oss
  • Hör av dig
  • Presskontakt
  • Reklamation
Äkta njutning sedan 1817

Sedan 1817 har vår familj bakat knäckebröd här i Häradsbygden och vi bakar fortfarande efter samma hemliga familjerecept som Olof och Anna använde när de startade bageriet på 1920-talet. Men så är vi också leksingar och med dalmasars envishet och traditionskänsla har vi hållit fast vid det enkla och ursprungliga.

 

 

© Copyright Leksands Knäckebröd AB - Hemsida från Goot Media AB

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkPrivacy policy