Varukorg

Vi tävlar ut 2 campingbord i veckan fram till v32. 

Det du behöver göra för att vara med och tävla är att ta en njutar-bild med ett paket Leksands Knäckebröd. Se till att vara vän med oss på våra sociala kanaler och tagga oss där och använda hashtaggen #äktanjutning.

Bästa bilden varje vecka vinner ett campingbord. Tävlingen sker både på Facebook och Instagram och vi tävlar ut ett bord på respektive kanal. v25-v28 drar vi en vinnare i veckan som får sitt bord utskickat vid vinst. Eftersom vi också ligger på latsidan med semester v.29-v.31 blir vinnaren dessa veckor kontaktad av en representant från Leksands Knäckebröd v.32 och borden skickas därefter ut. 

Här hittar du vår Instagram:
https://www.instagram.com/leksands_knacke/

Här är vår Facebook:
https://www.facebook.com/leksands/

Regler:

För att ha en vinstchans måste bilden innehålla ett paket Leksands Knäckebröd. Juryn består av representanter för Leksands knäckebröd, juryns beslut går ej att överklaga. Onsdag v 32 avslutas tävlingen.  Anställda samt anhöriga till anställda får ej deltaga i tävlingen. Leksands knäckebröd förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag vid eventuellt fusk. Eventuell vinstskatt står vinnaren för. Leksands Knäckebröd lagrar ej någon form av personuppgifter.