Tillsammans skapar vi mer spring i benen

När du väljer att köpa ett av våra Rutbröd stöttar du bland annat vår satsning ihop med Barn till ensamma mammor, en verksamhet på Fryshuset.
Läs mer här.

Äkta njutning sedan 1817

Sedan 1817 har vår familj bakat knäckebröd här i Häradsbygden och vi bakar fortfarande efter samma hemliga familjerecept som Olof och Anna använde när de startade bageriet på 1920-talet. Svensk råg, salt, jäst och vatten från egen källa.

Vinn en påskhelg vid Orsa Grönklitt

Runtom på vår hemsida har vi gömt några kaninöron. Leta runt och räkna ihop dessa för att vara med och tävla om en skidweekend för hela familjen vid Orsa Grönklitt.

Mörka nyheter!

Nu lanserar vi vårt goda surdegsbröd i portionsbit.
Lär dig mer om det här.

Vår familj började baka på Joongården 1817

Läs om hur vår familj förvaltat vår tradition sedan dess.
Klicka här.

Svensk råg i 200 år

Vi har jobbat med miljöarbete sedan 1950-talet.
Här berättar vi mer.