Vinn en kurbitsjakaj


Tävla om en specialdesignad Melker Kayak

Var med och tävla om en specialdesignad Kayak från Melker Kayaks.

Hos oss i Leksand bakar vi knäckebröd, och vi satsar på att baka ett riktigt gott knäckebröd. För att baka gott knäckebröd krävs det goda ingredienser. När vi sätter en deg använder vi vatten från vår egen källa svensk råg, jäst och salt.

Under vårt bageri i Leksand finns Badelundaåsen, en glaciärälv som bildades vid förra istiden. Genom Badelundaåsen rinnner lika mycket vatten som i Dalälven i sig. I en rullstensås renas vattnet och blir friskt och kristallklart. Strax norr om vårt bageri börjar vattnet sin resa. Det är detta friska och klara vatten vi använder när vi sätter våra knäckebrödsdegar. Det är nog därför vårt bröd är så ooootroligt gott. 

Vi vill gärna dela med oss av glädje med vatten, därför har vi tillsammans med Melker Kayaks låtit Linda Leander (hon som målat våra knäckebrödspaket) måla en Kajak åt oss. Den blev så himla fin så vi väljer att dela med oss av den. Nu har du möjlighet att vinna denna dalahäst på vatten. 

För att vara med och tävla krävs det att du är medlem i Facebook. Svara på frågorna nedan och skriv ett fyndigt rim. Ditt bidrag delar du sedan via din profil på Facebook. De 10 bidragen med mest röster går sedan vidare till final.

Tävla nedan.


Fyll i nedanstående formulär för att vara med och tävla

 
 
 


 


 
För att vinna bör du för oss rimma. Du skall rimma på vatten, men om vad det vette katten. Max 250 tecken får du använda så vad kommer rimmet handla om måhända?
250/250
 

Tävlingsregler

De 10 bidrag med flest röster går vidare till final. En oberoende jury utser vinnare genom att välja ut de två bästa motiveringarna av de 10 finalbidragen. 

Vinsten är en unik Kurbitsmålad Melker Kayak. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda och anhöriga till anställda vid Leksands Knäckebröd och Scandinavian Trading AB får ej deltaga i tävlingen. Vinnarbidragen granskas av representanter för Leksands Knäckebröd. Vinnarna blir kontaktade av en representant för Leksands Knäckebröd via telefon senast 1/6-2017. Vid misstänkt fusk eller andra oegentligheter har Leksands Knäckebröd rätten att diskvalificera bidrag. Alla bidrag skall vara oss tillhanda senast 25/5 2017.

Dolda sidor - Vinn en kurbitskajak - ctl00_ContentPlaceHolder1_kanotimg