Reko_Eko.jpg

Reko_Eko

En vegetarisk knäckepizza för fin smakare

Värm ugnen till 225°.
Börja med att breda ut tomatsåsen och strö sedan på den rivna osten. Skiva zucchini, aubergine och salta dessa lätt. Hacka svartkålen och vänd den i olivolja, salt och peppar. Vänd även sparrisen i olivolja, salt och peppar.
Dela körbärstomaterna på mitten.
Fördela ut pålägget på pizzan och grädda i 8-9 minuter.
Lägg på lite basilika och tzatziki.
Bon apetit

 

Ingredienser

Josefs pizzasås Tomatsås för två pizzor: Passerade tomater 400 gr
Salt 1 tesked
Oregano: 1 matsked
Grovmalen svartpeppar 1 tesked
Blanda alla ingredienser.

Till Reko-Eko behöver du:
Josefs tomatsås
350 gr riven pizzaost
2 st. runda Ekologiska Leksands knäckebröd
100 gr skivad zucchini
100 gr skivad aubergine
100 gr svartkål
200 gr grön sparris
50 gr delade körsbärstomater
50 gr rucola
100 gr tzatziki 

Näringsvärde / 100g

Energivärde
Fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning