Reko_Eko.jpg

Reko_Eko

En vegetarisk knäckepizza för fin smakare

Värm ugnen till 225°.
Börja med att breda ut tomatsåsen och strö sedan på den rivna osten. Skiva zucchini, aubergine och salta dessa lätt. Hacka svartkålen och vänd den i olivolja, salt och peppar. Vänd även sparrisen i olivolja, salt och peppar.
Dela körbärstomaterna på mitten.
Fördela ut pålägget på pizzan och grädda i 8-9 minuter.
Lägg på lite basilika och tzatziki.
Bon apetit

 

Ingredienser

Josefs pizzasås Tomatsås för två pizzor: Passerade tomater 400 gr
Salt 1 tesked
Oregano: 1 matsked
Grovmalen svartpeppar 1 tesked
Blanda alla ingredienser.

Till Reko-Eko behöver du:
Josefs tomatsås
350 gr riven pizzaost
2 st. runda Ekologiska Leksands knäckebröd
100 gr skivad zucchini
100 gr skivad aubergine
100 gr svartkål
200 gr grön sparris
50 gr delade körsbärstomater
50 gr rucola
100 gr tzatziki 

Bild för nedladdning