Recept - Parmarullader - ctl00_cph1_prodimg

Parmarullader

med chévre på knäcke

Lägg skinkan på en skärbräda. Klicka ut osten på skinkan och lägg på en kvist rosmarin. Rulla ihop till en rullad. Om nödvändigt stick i en tandpetare för att hålla ihop rulladen. Grädda i ugnen på 200 grader i 5-10 minuter tills skinkan fått färg och osten börjat smälta. Lägg upp rulladerna på knäcket och servera.

Tips: Funkar även utmärkt att servera på en bädd av roccola med rostade pinjenötter och några droppar honung.

Ingredienser

2 brutna bitar Knäcke Brungräddat
2 skivor lufttorkad skinka (tex parma)
30 g chévre
färsk rosmarin

Näringsvärde / 100g

Energivärde
Fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning