Recept - Oliv- och potatistortilla - ctl00_cph1_prodimg

Oliv- och potatistortilla

med gräslöksgräddfil
  1. Blanda ägg, mjölk, grädde, tapenade, potatis och smaka av med salt och peppar.
  2. Grädda blandningen i en liten teflonpanna, och baka färdigt i ugnen på 175 grader i ca 15 min, vänd upp på ett bakplåtspapper och låt svalna.
  3. Blanda gräslöken med gräddfilen och citronen.
  4. Skär en liten bit av tortillan och lägg på knäckebröden, lägg på en klick av gräslöksgräddfilen.

Ingredienser

Trekant brungräddat
4 ägg
1 dl mjölk
1 dl vispgrädde
4 msk tapenade
8 kokta potatisar, tärnade
1 dl gräddfil
1/2 kruka gräslök, hackad
1/2 msk pressad citron

Bild för nedladdning