Recept - Midwest - ctl00_cph1_prodimg

Midwest

Som i den amerikanska mellanvästern

(1) Bryt loss en eller två skivor knäckebröd.

(2) Blanda 50 gram köttfärs med lite hackad
      lök, salt och peppar.

(3) Forma färssmeten till en tunn biff och
      stekt i smör.

(4) Stek ett par skivor bacon och ett ägg.

(5) Bred två teskedar majonäs över knäcket.

(6) Lägg på biffen och ett lager ketchup.

(7) Lägg på bacon, en tomatskiva och ägget.

(8) Om du vill, lägg på den andra knäckeskivan
     så blir det som en hamburgare.

Till dessa mustiga smaker passar Knäcke Brungräddat allra bäst.
För att få biffen att hålla ihop bättre när du steker den kan du blanda
ett ägg i smeten.

Ingredienser

50g köttfärs
Hackad lök
Salt & peppar
Bacon
2 tsk majonäs
Ketchup
1 ägg
Tomat
Knäcke Brungräddat

Näringsvärde / 100g

Energivärde
Fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning