pizza-kottbulle.jpg

Köttbullepizza

En riktig smarrig kulturkrock
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Bred ut smöret och sedan tomatpurén på brödet.
  3. Dela köttbullarna i halvor och lägg på.
  4. Smula över fetaosten.
  5. Dela tomaterna på mitten och fördela över knäckepizzan.
  6. Salta och peppra lite.
  7. Grädda ca 10 minuter mitt i ugnen.
  8. Låt svalna lite innan du strör på ruccolan.
  9. Klipp pizzan i bitar.  

Tips!

Om du vill kan du riva över lite vanlig ost eller parmesanost efteråt. 

 

Ingredienser

1 KAKA LEKSANDS HAVREKNÄCKE
SMÖR ELLER MARGARIN
4–5 MSK TOMATPURÉ
6–8 KÖTTBULLAR
100 G FETAOST
6–8 KÖRSBÄRSTOMATER
1 NÄVE RUCCOLA
FLINGSALT OCH NYMALD SVARTPEPPAR 

Näringsvärde / 100g

Energivärde
Fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning