Hostpizza.JPG

Kantarelliosa

Med riven mozarella, smörstekta kantarell, bacon och brieost.

Strö över riven mozarella på den runda knäckebrödsskivan, smörstek kantarellerna med salt och svartpeppar. Fördela de smörstekta kantarellerna över mozarellan på knäckepizzan. Lägg på brieosten och strö över salladslöken. Grädda i ugnen på 225 grader i ca. 10 minuter. Stek under tiden baconen i stekpannan som du sedan strör över den nygräddade knäckepizzan. Dekorera med bladspenat, färsk timjan och lite färskmalen svartpeppar.

Denna knäckepizza har ingen tomatsås i botten.

Ett stort tack till Sofia Höglund för detta goda knäckepizzarecept. 

Ingredienser

Normalgräddat Leksands Knäcke
Brieost i skivor
Bacon
Kantareller
Riven mozarella
Salladslök
Finhackad bladspenat
Färsk timjan
Svartpeppar 
Salt 

Näringsvärde / 100g

Energivärde
Fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning