Josefs_favorit.jpg

Josefs favorit

med Champinjoner, halloumi och oliver.

Värm ugnen till 225°.
Börja med att breda ut tomatsåsen och strö sedan på den rivna osten. Lägg på alla ingredienser utom rucola, honung och parmaskinka. Dessa skall du ha på efter gräddningen. Lägg knäckepizzan på bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 8-9 minuter. Efter du gräddat pizzan lägger du på rucola, honung och parmaskinka. Smaklig spis.



Ingredienser

Josefs pizzasås Tomatsås för två pizzor: 
Passerade tomater 400 gr
Salt
1 tesked Oregano
1 matsked Grovmalen svartpeppar
1 tesked Blanda alla ingredienser.

Till Josefs Favorit behöver du:
Josefs tomatsås
350 gr Riven pizzaost
2 st. runda Leksands Knäckebröd
100 gr skivade champinjoner
1 st. röd spets paprika i skivor
100 gr skivade gröna oliver med paprika
50 gr delade körsbärstomater
100 gr tärnad fetaost
100 gr skivad Haloumiost
50 gr valnötter
50 gr rucola
1 msk honung
100 gr skivade Parma 

Bild för nedladdning