Recept - Ingefärsglacerat revben - ctl00_cph1_prodimg

Ingefärsglacerat revben

med röd coleslaw
  1. Rensa revbenen från benet.
  2. Blanda honung, citron, chili och riven ingefära.
  3. Blanda yoghurten med rödkålen och kummin.
  4. Lägg upp en klick coleslaw på knäckebröden, toppa med revben och ringla över honungsglasyren, garnera gärna med lite timjan.

Ingredienser

Rundrut brungräddat
150 g pillat kött från tunna eller tjocka revben
2 msk flytande honung
1 msk pressad citron
1 krm sambal oelek
1 tsk riven ingefära ellee 1 krm torkad
1/2 dl matlagningsyoghurt
1 dl inlagd rödkål
1 tsk malen kummin

Näringsvärde / 100g

Energivärde
Fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning