Recept - Cheesecnake - ctl00_cph1_prodimg

Cheesecnake

En favoritdessert blev jättenyttig

(1) Krossa lite knäckebröd fint i en mortel.

(2) Häll hälften i ett stort glas.

(3) Ta en burk vaniljkesella och lägg
      hälften över krosset.

(4) Mosa 1 dl frysta jordgubbar.

(5) Lägg i hälften av jordgubbsröran över
     krosset och kesellan.

(6) Upprepa med resten av knäckesmulet,
      kesellan och jordgubbarna.

Rund Rut blir bäst kross och har den rätta smaken. Du kan givetvis
använda färska jordgubbar, men då bör cheesecnaken ställas i
kylen ca 15 minuter innan det är dags att äta.

Ingredienser

Vaniljkesella
1 dl frysta jordgubbar
Rund Rut

Näringsvärde / 100g

Energivärde
Fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning