Vinn ett familjeäventyr

Kolarbyn20Folder20sc3202017-A7.png

Tävla med oss på Leksands Knäckebröd och vinn en vistelse till Sveriges mest primitiva vandrarhem, Kolarbyn Eco-Lodge. Här finns varken elektricitet eller rinnande vatten. Ni somnar gott framför den sprakande eldstaden och vaknar till fågelsång. Tystnad, vildmark och spännande skogsupplevelser bara ett par timmar från storstadens myller. Vandrarhemmet är en samling kolarkojor mitt i granskogen försedda med uppblåsbart liggunderlag och fårskinnsfällar.

Vinsten är ett presentkort och gäller för 4 personer. I vinsten ingår 2 nätter övernattning 1 lunch och 2 middagar som ni lagar själva, 2 frukostar, tillgång till flytande bastu och sovsäcksutrustning.

 

flower1_3.png

1. I sex generationer har vi bakat Knäckebröd i Leksand. Vårt knäckebröds-bageri ligger i en av Leksands alla byar. I vilken by ligger vårt knäckebröds-bageri?

   

2. Hos oss maler vi all vår egen råg själva. Vi maler hela rågkornet, både grodd och skal och bakar knäckebröd med detta mjöl. Vad heter det mjöl som mals med både grodd och skal?

 

3. Då vi ändå bor och verkar i Leksand är det så att vi älskar sång och stim. För att vara med att tävla vill vi då att du skriver ett knäckerim. Rimmet skall för oss berätta med vem du en knäckemacka skulle vilja äta. För att göra detta lite svårare så skulle vi gärna öven vilja veta vad ni skulle vilja ha på. 

 

Kontaktuppgifter
 

 

 

 


flower1_3.png

Svar skall vara oss tillhanda senast 15/8 och vinnaren blir kontaktad senast 30/8. Vinnaren utses av en jury från Leksands Knäckebröd och dess beslut går ej att överklaga. Vinsten är ej datumbestämd utan består av ett presentkort som är giltigt till och med 8/3-18. Vinnaren godkänner genom att delta i tävlingen att Leksands Knäckebröd publicerar det vinnande bidraget med namn på vår hemsida och via våra sociala kanaler.Vinsten avser för 4 personer. Kolarbyn Eco lodge är några kolarkojor i skogen. Således sover vinnaren i en koja och bör således vara klädd och ha med ombyte för detta. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Leksands Knäckebröd får ej delta i tävlingen.