Surdeg_trekant.png

Leksands Surdeig

 

Hemmeligheten heter surdeig!

Hvordan baker man et robust knekkebrod med mye smak? Jo, med surdeig! Vi setter deigen med surdeig og litt gjear, og så får den heve veldig veldig lenge. Ut av oven kommer et knekkebrod med en helt egen smak.

Som alltid, baker vi med lokale råvarer og vann fra vår egen kilde.

Surdeg_trekant.jpgSur_palagg.jpg

Ingredienser

Fullkornsrugmel, hvetekli, vann, surdeig (rug, vann) 3,8%, maltmel av bygg, hvetemel, salt, gjaer, rapsolje

Vekt: 200 g

Nearinginnehold (gjennomsnittlig)
per 100g


Näringsvärde / 100g

Energivärde340
fett3,8
-varav mättat fett0,5
Kolhydrat58
-varav sockerarter1,4
Fiber23
Protein10
Salt1,2

Bild för nedladdning

Surdeg_trekant.jpg