Leksands_palagg_390x245px_14.jpg

Knäckepizza

á la Capricciosa

Smør et tynt lag med tomatpuré på knekkebrødene.
Legg soppen jevnt over. Fordel deretter biter av skinke, reker eller krepsehaler over alle knekkebrødene. Skjær mozzarellaen i tynne skiver og legg utover. Krydre med oregano eller pizzakrydder.

Stekes i ovnen i 7-10 min i ovnen på 200 grader til osten har smeltet.
Server med fersk og kvernet pepper.

Ingredienser

4-6 stk Leksandsknekke Normalt stekt
2 ss tomatpuré
1 mozzarella
1/2 dl skivede champignoner
6 skiver skinke
100 g reker eller krepsehaler
1 ts oregano eller pizzakrydder
fersk basilikum og kvernet pepper

Näringsvärde / 100g

Energivärde
fett
-varav mättat fett
Kolhydrat
-varav sockerarter
Fiber
Protein
Salt

Bild för nedladdning