Svenska - Leksands Knäckebröd - familjetradition i sex generationer - ctl00_cph1_f_bild-png_slideimg

 

Bild.png

NYHET

   Tre_Kullor_Favabona__Fron_29_av_30.jpg

*Tre Kullor Favabönor och Frön*

Den här gången bestämde sig bagarna för att baka ett tunnknäcke med mycket proteiner i för dig som tränar eller för dig som vill bjuda på något nytt och gott. Protein är ett energigivande näringsämne som är livsviktigt för kroppens funktioner.

Den goda smaken från de naturliga råvarorna och vattnet från vår egen källa är grunden till brödet. Tre Kullor är bakat i en helt egen del av bageriet där vi sätter degarna för hand och gräddar sedan på plåtar i konditoriugnar.




Vårt hemliga recept

  recept.jpg

I sex generationer har vi bakat knäckebröd i byn Häradsbygden. Svensk råg, vatten från egen källa, lite jäst och en nypa salt är vårt hemliga recept i vårt klassiskt goda knäckebröd.

SNABBMAT FRÅN LEKSAND

Här är svenskarnas nya favoriträtt. Snabbmat som är god, kul och enkel. Och nyttig. Med vårt knäckebröd som botten slipper du skicka upp blodsockret på onödiga nivåer. Dessutom tar det bara tio minuter i ugnen. Gör din egen capriciosa, hawaii, tacopizza eller hitta på något helt nytt. Här sätter bara fantasin gränser. Annars kan du använda vårt originalrecept. Garanterat succé och mycket nyttigare än vanlig pizza.

Veckans recept

Svenska - Leksands Knäckebröd - familjetradition i sex generationer - ctl00_cph1_pg95_exwrimg

Farmors

Sätt ugnen på 200 grader. Bred ut smöret och sedan tomatpurén på brödet. Strö på den rivna os...

Dagens bröd

Svenska - Leksands Knäckebröd - familjetradition i sex generationer - ctl00_cph1_extodaysbreadpg1457_extbimg

Tre Kullor

*NYHET* Ett nybakat tunnknäckebröd rikt på proteiner bakat med goda favabönor och frön. Den ...

Svenska - Leksands Knäckebröd - familjetradition i sex generationer - ctl00_cph1_instaicon Instagram